Thursday, April 19, 2012

DENA BAHRIN!!!

Okay! fine! I just mention her name.. ouh!! I really adore her.. DENA BAHRIN.. why?? why suddenly I adore her??? okay fine.. let me story it..

first I really don't know anything about this girl.. suddenly my sister she the one who responsible to introduce me to this girl. One of my favourite is, "korek laptop syazyan" haha! because she love to download video.. so, I really love to godek2 her laptop. then I saw a video the tittle was, " I have been purpose" something like that. For the first time, I dont feel interested to watched that video, I just cop and paste it into my pen drive then I open it in my own laptop, you know what.. when I just finish watched the video, I was crying! haha. seriously Seronok jer tengok dia kena purpose dengan seorang lelaki yang really sweet and match with her. I pray for them, semoga mereka sampai ke jinjang pelamin.. Aminnnnn....

so, this is her picture
*sorry dena bahrin.. I took ur pic.. Minta maaf ler... -_-"



Just looked at the way she dressing?? she really beautiful!! seriously!! Aku suke tengok dia dress up.. stylish! muslimah :D haha! 


untuk pengetahuan anda juga.. kerana blog dia lah aku mula terfikir.. sejauh mana atau seteruk mana dosa kita buat.. Allah akan ampun kan kita.. sebab "Allah Maha Pengampun.." Allahamdulilah :D aku mula sedar perlahan-lahan.. thanks DENA !! huhuh! so, aku belajar pakai tudung labuh.. dari dia :D hehe! 
anyway... aku memang dah niat.. nak berubah.. ALlahamdulilah.. ia akan bergerak perlahan demi perlahan.. walaupun ada ganguan, anggap itu sahaja dugaan.


*ouh ya.. ada seorang ni.. gadis muslimah.. nama dia Fyn MAhzan.. dia pun, salah seorang yang bertanggung jawab menyedar kan aku dalam twitter aku.. aku suka semua tweet dia.. thanks a lot!! .. huhu!tetang dunia ini, dan Allah Allahamdulilah., orang seperti mereka ini banyak pahala nya.. menyebarkan islam dari alam maya.. May Allah bless them.. thanks a lot! <3 <3

2 comments:

- M A S H - said...

Dena Bahrin was so adorable

GUASHAHRUL said...

Mash.. hehehe!! yeah dats it's true.. :D kan???