Thursday, May 10, 2012

Another perfect day in my life



Assalamulaikum~~ hehe! Salam sejahtera my readers :D (kalau ada yang sudi membaca nya ..) hihihi..
Allahamdulilah.. pada tanggal  4.5.2012 kami ( asyikin,shahrul, fahimah and fatini ) berjaya lah berkumpul bersama dan meluangkan masa bersama. Walaupun masa tak mengizinkan untuk fahimah bermalam di rumah fatini, tetapi perjumpaan kali ini cukup bermakna buat aku. Sayang korang. !










 fahimah, cikin, shahrul and fatini


 
Berapa lama kita berkenalan itu tak penting.. yang penting, kita together  find the meaning of friendship and hidayah Allah. InsyaAllah. Allah Maha Mengetahui keikhlasan dalam persahabatan kita. Amin yaAllah amin..


*Kahwin~~ nak kahwin~~ lalalala..~~ hahaha! (dah selamat enggaged ) :D


No comments: