Monday, September 24, 2012

lapliplop!

sounds like my title is a bit boring.. but.. I just want to share something..
"LAPLIPLOP" 
is actually same as
"TAPTIPTUP"
haha! I just change a bit .. follow my style :D
hehehe!
so.. actually I want to story about.. my life at college.. you what.. I already finish up my final with the big smile.. but not for all subject.. actually for some subject.. hehehehehehe! and you know what.. only 2 weeks more. I wil be a senior.. haha! so after this.. my junior will call me.. 
"SENIOR SHAHRUL.."
isn't sweet??
hahha!
totally can't wait it..
hahahah! just joke! what I know about it. when we became a senior.. our responsibility is became more big!
BIG!! BIG!! BIG!!
hahaha!
it because.. we will manage a event for our junior and other college members.. ouh! is sooooo! bored!
heheheh!
not because of the event.. but its bored .. because of the senior! I mean .. not us.. but the older senior.. haha OLDER??!
hahah!
what lah!
yes! because of them! I be bored at the college..  :D
im not trying to back them. but that is the real! I really not comfortable with them .. not all of them.. just some of them.. always make a stupid double iq face.. thinks there was cool.. but actrually not! they look dummy to me! hahah! hey! don't think that you are the most handsome guy.. okay.. 
okay! end it!
so,.. 2 weeks more i will became a senior.. how i wan t to face my junior?? hahah! what ever.. I just can't wait for the new semester .. the more fast I finish up my semester.. the more fast I finish up my study in Diploma Corprate Administration :D

Sunday, September 23, 2012

Kesilapan masa lalu ku

Assalamualaikum??
Allahamdulilah… aku masih hdup masih bermain dgn phone aku ni… bersyukur sesgt :')

Okay entri kali ni aku nak share skit kesilapan aku … MasyAllah… jika di fikir balek,memang menyesal … tapi apa guna kan?? Menyesal benda yg dah jadi :'(

Tanpa aku sangka apa yg aku buat kat orang melekat kat aku… subhanallah! Kuasa Allah 2 JELAS membalas kesilapan aku… astrafirrullah…

Masa dulu aku memang seorang yg "free hair" aku akui aku memang tak pakai tudung… aku tak suke! Sebab aku rimas,nak kena gosok ar nak kena lipat ar,and mcam2 lagi.

So,aku ni mulut boleh tahan jugak. Tiap kali nampak perempuan pakai tudung labuh aku memperlekehkan dorang :'(

Ingat lagi ayat aku cakap "amboi! Tudung! Macam alas meja! Boleh gantikan alas meja at umah aku! Hahaha!" Tu lah ayat aku :'(

Allahu, aku menghina mereka yang di janjikan syurga… sedangkan aku?? Hurmmm

Selain dari ayat tu,ade lagi ayat best

Betapa hina nya aku pandang pada mereka yang bertudung… subhanallah :'(

Bila orang berpurdah aku perli mereka "ninja turtle" xpun "ninja" lepas tu aku akan pandang pelik pada mereka… :'(

Astragfirrullahalazim…Astragfirrullahalazim…Astragfirrullahalazim…Astragfirrullahalazim… tanpa aku sangka benda yang aku kutuk tulah berlaku pada aku… aku mula bertudung labuh aku terdengar orang memerli… dan bila aku berniqab mereka ketawa kan aku… :'(

Allahu, inikah balasan untuk aku menghina mereka … muslimah yang tegar mempertahankan aurat mereka tetapi aku tukang gelak dan memerli mereka :'( Allah!!!

Aku mohon maaf pada sesiapa yang pernah menjadi mangsa aku… maaflah diri aku yang hina ini… aku sedar,di syurga itu tidak ada tempat untuk gadis seperti aku ini… aku akan terkial berjalan di atas siratul mustaqim … api di bawah tidak sabar-sabar ingin menjilat ku :'(

Ya rabb… berikanla aku kekuatan… ampuni aku… ya rabb :'(

Tidak ku sangka apa yang aku buat kat orang jadi balek pada aku…
Aku terima Allah… kerana ini memang kesilapan aku sendri… dosa aku…

Terima kasih ya Allah :')