Thursday, July 23, 2015

Hello blog sepi ku

Haaaa!
Wehhhh! Blog aku dh lame aku tak update. Sedih giler. :'(
Dah setengah tahun aku tak pegang blog aku.
Sedih!  :'(

Bukan ape. Aku dah tak ada lappy, and aku just download blog app kt phone je. Then salah masuk email. Tak boleh dah nak buka blog aku. Giler sedih!

So, weclome 2015.
Selamat tinggal ramadhan.
Syawal tahun ni aku meriah.

And kalau nak cerite pasal bekas laki hakak. Hurmmm. Dh setahun lebih hakak menjanda.
Tak sedar. Hahaha. Bila dh sedar. Rupa nya setahun..
Masa lari cepat, aku je masih tertinggal kat belakang.
Bila dh sedar setahun dia pergi.
Tetibe rasa macam proud to my self.

Hahaha. Poyo kan??
Perlahan-lahan hati dah redha.
Allahamdulillahh.

Apa aku belajar dari pengalaman ni. Tak payah paksa diri untuk lupa kan die.
Chill jee.
Biarkan mulut kau bercakap pasal die. Lama-lama. Mulut kau dh betah nak cakap pasal die.

End up.

Die dah bahagia hidup die, aku pun dah mula bahagia dengan hidup aku.

Soon bakal jadi isteri orang dah aku ni. Preparation untuk kahwin dengan maut kena seiring.
Kahwin boleh lah rancang lagi dua or tiga tahun.
Maut?
Wallahualammm.

Thanks.
Bye.
<3 xoxo

No comments: